PACIENT v TIESNI

06.12.2011 14:58

 

PACIENT v TIESNI

30.09.2011 10:45

Radi by sme Vás informovali o existencii novovzniknutého občianskeho združenia s názvom Pacient v tiesni. Združenie vzniklo s cieľom hájiť práva pacientov. Jeho hlavnou náplňou je humanitárna a sociálno-poradenská činnosť v záujme slovenských pacientov. My, jeho zakladatelia a členovia budeme aktívne pôsobiť vo veciach verejných, konkrétne v oblasti zdravotnej starostlivosti, napĺňaní práv slovenských občanov garantovaných Ústavou SR a presadzovaním Charty práv pacientov.

Sme pripravení pomáhať aj Vám, preto keby ste čokoľvek potrebovali – konkrétnu pomoc či poradenskú, týkajúcu sa oblasti nášho pôsobenia, neváhajte nás prosím kontaktovať na adrese info@pacientvtiesni.sk. Budeme sa snažiť vyjsť Vám v ústrety a byť nápomocní.

Viac informácií o našom poslaní a cieľoch nájdete na internetovej stránke www.pacientvtiesni.sk. V prípade, že Vám budú naše myšlienky blízke, budeme veľmi radi, ak sa stanete naším sympatizantom. Nie sme organizácia, ktorá chce združovať, ale ktorá chce, rovnako ako Vy, pomáhať.  

Želáme všetko dobré a tešíme sa na prípadnú spoluprácu.

Občianske združenie Pacient v tiesni

Pacient v tiesni

Kolárska 8

811 06 Bratislava

info@pacientvtiesni.sk

www.pacientvtiesni.sk

 

Späť