Charitatívny Mikulášsky beh 2014

05.02.2015 09:21

*** Srdečná vďaka všetkým účastníkom behu, ďakujeme za Vaše nadšenie, dobrú náladu a Vašu pomoc ! ***

1.-krát na Slovensku a v Banskej Bystrici ! Viktorky boli jedným z organizátorov Mikulášskeho behu, charitatívnej akcie na pomoc ženám s onkologickým ochorením,ktorá priniesla veľa zábavy, dobrej nálady a predvianočnej amosféry.

 Foto : plus.google.com/photos/111528996856152064111/albums/6091173139907541329?authkey=COK_15ys-Mz_UQ "Beh 250-tich Mikulášov bol mimoriadne silným zážitkom, ktorý, nielen v nás Viktorkách, zanechal krásny pocit podpory, spolupatričnosti a nádeje."

*** Viktorky a Mikuláš ***                                                Dnes je 9.decembra, deň, keď už mnohé mikulášske balíčky zívajú prázdnotou. Naša nádielka však ostáva bohatá na neopakovateľné zážitky a jedinečnú skúsenosť, ktorú sme my, členky OZ Viktorky, zažili vďaka iniciátorke Charitatívneho Mikulášskeho behu – MUDr. Katke Belicovej. Vážime si, že oslovila práve nás, ženy s onkologickým ochorením. Áno, boli sme prekvapené jej ponukou stať sa spoluorganizátorkami podujatia, ktoré bolo po prvýkrát na Slovensku a práve v Banskej Bystrici, práve s nami, práve o nás ! Skutočne sme netušili, do čoho ideme, čo organizácia a zabezpečenie takéhoto podujatia vôbec obnáša. Vždy sme si mysleli, aké sme akčné napriek našim zdravotným, fyzickým, či iným obmedzeniam. Až skúsenosť s Katkou, ktorá funguje doslova na nepretržitý pohon, nám ukázala, čo všetko treba zvládnuť, čo dokážeme. Jej trpezlivosť s nami oceňujeme . Katka urobila obrovský kus práce s tímom výnimočných ľudí okolo seba. Bez nich by sa nepodarila tak skvelá akcia, ktorej cieľom bolo vyjadriť podporu onkologickým pacientkam a poukázať na význam a dôležitosť prevencie. Sme rady, že sme ako kolektívny člen LPR mohli šíriť osvetu. Ak mi prináleží hodnotiť, cieľ podujatia bol splnený. Beh 250-tich Mikulášov bol mimoriadne silným zážitkom, ktorý nielen v nás Viktorkách, zanechal krásny pocit podpory, spolupatričnosti a nádeje. Neostáva iné, len úprimne poďakovať organizačnému tímu, všetkým partnerom, ktorí beh podporili, všetkým Viktorkám a ich rodinným príslušníkom, ktorí nám pomáhali, všetkým osobnostiam, ktoré boli s nami 5.12.2014. V cieli sme rozdávali medovníkové srdiečka. Boli symbolom nášho občianskeho združenia a zároveň vyjadrením našej vďaky všetkým účastníkom charitatívneho Mikulášskeho behu.Bolo nám cťou stať sa súčasťou radostného behu ľudskosti.      za Viktorky : Zuzana Pepichová

ĎAKUJEME sponzorom a všetkým, ktorí nám pomáhali !

MUDr. Katarína Belicová

Slovenská sporitelňa a.s.

Active Planet Outdoor Centrum, Banská Bystrica

Michaela Podolcová & kolektív EUROPA SC

Mesto Banská Bystrica

Lions Club Banská Bystrica

Siklienka s.r.o.

Mgr. Art. Viera Dubačová

Doc. Mgr. Art. Juraj Sarvaš

MUDr. Ivan Turčan, primár Mammacentrum sv. Agáty ProCare, a.s,

Ing. Oľga Líšková, riaditeľka Mammacentrum sv. Agáty ProCare, a.s,

OR Policajného zboru Banská Bystrica

Terézia Bérešová, ASA plus, s.r.o

IMUNOGLUKAN, s.r.o.

Ing. Tibor Mikloš, Pardon-BB, s.r.o.

Dopravný podnik mesta B. Bystrica, a.s.

Významné osobnosti slovenského športu :

Pavol Blažek

Miroslav Leitner

Martina Hrašnová

Dušan Šimočko

Marek Matuszek

Marek Matiaško

dakujeme.doc.pdf (320,8 kB)

Prezentácia MikulasskyBeh.pps (2393088)

Späť